23948sdkhjf

Stor international tøjbutik åbner i Lyngby Storcenter

Der er fuld gang i ombygningen og udvidelsen af 1. sal i Lyngby Storcenter, og nu løftes sløret for endnu en ankerlejer, der bringer det nye shoppingområde op på et niveau, der samlet set er unikt efter danske standarder.

Der er tale om konceptet COS, der kun findes på absolutte prime locations set i et internationalt perspektiv. Sammen med Arket, H&M Home og en markant udvidelse af den eksisterende H&M styrkes de nye shoppingmuligheder i Lyngby Storcenter.

- Vi ser meget frem til de nye spændende nye brands til 1. salen. De nye koncepter komplementerer hinanden og udgør et unikt mix, der sammen med centrets øvrige fashion butikker giver kunderne
det absolut stærkeste udbud inden for beklædning i markedsområdet, siger center manager Simon Hansen.

Der er endnu en markant ankerlejer i støbeskeen til den nye 1. sal, som endnu ikke kan offentliggøres, men som vil supplere det kommende oplevelsesunivers på etagen.

Internationale fashion & living koncepter
COS åbner sin første butik i Nordsjælland med minimalistisk, funktionel og gennemtænkt skandinavisk mode til både mænd og kvinder. Kollektionen er inspireret af kunst, teknologi og arkitektur med et tvist af moderne og skulpturelle former, som passer perfekt til hverdagsbrug.

Den nye butik bliver på hele 552 m2 med nytænkende mode og byder desuden velkommen med en imponerende buet stenfacade og et unikt indendørs gårdmiljø med vilde planter.

Arket er et moderne livsstilskoncept, som tilbyder simpel, tidløst og funktionelt design og mode til både mænd, kvinder og børn samt ting til hjemmet. I Lyngby Storcenter vil der med til oplevelsen også høre en café, som serverer ny nordisk mad med hovedvægt på kvalitet og sund livsstil.

H&M bliver udvidet til en megastore i to plan og med en H&M Home shop-i-shop. H&M Home er et nordisk præget interiør-koncept, som er blevet særdeles populært i hele Danmark med alt fra boligtekstiler til fashionable accessories til hjemmet.

Åbning af de nye koncepter på 1. sal i Lyngby Storcenter forventes til november 2018 og cementerer centrets position som Nordsjællands største. Alene i 2017 blev centret besøgt af mere end 7 mio. kunder, og kundetallene har gennem de sidste år været støt stigende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078